Breaking news

Förra veckans teori om att träning gör en på gott humör har krossats!

Nya teorin är att träning förstärker det humör man är på innan. På samma sätt som alkohol gör.

Har haft en typisk måndag idag. Vaknade helt klart på fel sida. Frågan är om att inte vaknade i helt fel säng så usel som dagen har känts.
Positivt är att jag slapp betala mitt tandläkarbesök idag, negativt är att dom satte upp en tid för undersökning (dags att börja slipa på fly-landet-planerna igen).
Positivt är att Honkatten vågade vara ute i 10 minuter innan hon med svansen mellan benen sprang in igen. Negativt är att jag fick lov att stressa hem Hankatten från hans promenad för det drog ihop sig till tandläkarbesöket.
Positivt är att jag hittade en present till en vän som fyller år i veckan. Negativt är att jag fick lov att befinna mig på stan, bland alla idioter, pundhuvuden och rena rama miffon. Jag hatar folk.

Således fick sambon lov att tvinga iväg mig på träningen. Kom dit grinig, nytt pass, svåra steg, allt motverkade mig idag. Adrenalinet pumpar inte idag. Kände mig slö, slapp och stel. Såg mig i spegeln. Självkänslan droppade till -273K.
Teorin bryten. Träning ≠ Glädje.

Nu hoppas jag att en varm dusch, pasta och kasslersås och en lång stund i soffan med Stargate: Atlantis kan få mig att glömma eländesdagen.

Kommentarer
Postat av: Shva

Naaw! skickar en tröstande kram

2008-10-27 @ 22:53:16
URL: http://shva.blogg.se/
Postat av: Joakim

Finns vissa dagar då man bara vill slå ner någon va? ;)

2008-10-28 @ 10:14:50
URL: http://www.ewenson.se
Postat av: Joakim

Din blogg hittade jag till tack vare ett visst mobboffer till ex, vem det nu kan vara ;-) Jag inte bara passerar Mjölby, jag har även rast där stundvis, lyckliga mig! ;-) Men vad tusan gör du i Mjölby!?

2008-10-29 @ 22:13:43
URL: http://www.ewenson.se
Postat av: Joakim

Mobboffer är rätt ord, och hon utsätter sig för det rätt frivilligt så det kan inte vara alltför illa :P Vad äre för poäng med WoW? Aldrig förståt mig på det ;)

2008-10-29 @ 22:37:29
URL: http://www.ewenson.se
Postat av: Shva

Vad lång tid det har gått utan att vi träffats! Tråkigt. Men jag kommer inte kunna bjuda över er förrän jag slutar vara sjuk 3/4 av tiden, så vi får tåla oss ett tag till! ♥

2008-10-31 @ 16:11:02
URL: http://shva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0