Pure win


Era jävla pundhuvuden.

Fy fan vad smutsig jag känner mig. Så jävla smutsig. Jag äcklas av mina egna fingrar och skulle vilja badda dom i något syraliknande. Och nej det är inte för att jag har grovarbetat idag och burit 4 set av bildäck fram och tillbaka och blivit mer än lovligt lortig. När jag kom hem efter dagens slit så låg det en tidning innanför dörren. "Gratistidning, reklamshit, undrar var den kommer ifrån?" Tänkte jag förstrött och började läsa rubrikerna för att lista ut vilka som skickat den. En misstanke föddes och växte sig större och större för varje rubrik som innehöll ordet utlänning, mörkhyad, invandrare. Den instinktiva reaktionen när jag insåg att det var en främlingsfientlig tidning jag höll i var att släppa den som att den var giftig. Sen insåg jag att det bara är papper. Lite vagt nyfiken, en skräckblandad nyfikenhet, läste jag en krönika. För att göra en lång text kort, krönikören försökte uppvigla till rädsla och hat gentemot invandrare. Känslor som med lätthet måste vara bland de mest destruktiva för ett öppet samhälle.
Då rev jag tidningen i bitar och slängde bort den

Good Morning Sunshine

Okej, 5 timmars sömn, det är en utmärkt början på fredagen!
Dagen: Styra upp vinterdäcken, hälsa på mamma, laga lasagne, se på tv-serier hela kvällen, sova med lampan tänd för jag törs in somna ensam.

Jobbintervjun

Ingen fara! Jag hittade både kläder och smycken till sist!

Av 147 ansökningar tyckte butikschefen att min var bra. Den var kort, koncis och tydlig. Sweet, jag är kapabel att skriva ansökningar i alla fall! Återstår att se hur jag skötte intervjun. Det kändes ganska bra men vad hon egentligen tyckte om mina svar vet jag ärligt talat inte. Hon skulle höra av sig i slutet på nästa vecka eller början på efterföljande.

Intervjuer för större kedjor sker oftast enligt en mall. Det är så klart mycket upp till intervjuaren men dom har ju sina papper med sina frågor som ska fyllas i och det är ofta liknande frågor men ibland har dom frågor som man blir alldeles ställd av. När jag blev intervjuad för PhoneHouse kom frågan "Vad är du stolt över?" och det tog mig helt på sängen. Speciellt som jag inte tycker jag har så mycket att vara stolt över, självkänslan i botten som vanligt. Då hittade jag på ett fiffigt svar. Idag dök den frågan inte upp trots att jag förberett mig med ett bättre svar. Jag blev lite småställd titt som tätt istället. "Beskriv dig själv med fyra ord?", "Beskriv ett säljsamtal", "Kunderna hopas, det nyförlovade paret vägrar bestämma sig för en ring, alla är otåliga. Hur löser du det?"

Eller favoriten, "Vad skulle dina vänner säga om dig?". Ja inte fan vet jag, eftersom dom är mina vänner antar jag att dom gillar mig! Men så att eh...vad säger mina vänner om mig? Jag gör det lätt för er, beskriv mig med fyra ord!

Mest jobbiga under intervjun var inte frågorna utan min kropp. Varför ska den envisas med att svettas floder så fort jag blir nervös? Det är inte riktigt schysst!

Allt som allt tog det väl en halvtimme och sen gick vi våra skilda vägar.

Hur man gör en dumbom av sig själv.

I fyra år har både jag och sambon gått runt och grämt oss över att hållaren (se bild) till duschslangen som sitter ovanför huvudet på en är så vedervärdigt dålig. Istället för att stanna i det läget man placerar slangen i så sjunker den hela tiden ner vilket gör att vatten mestadels strålar in mot väggen.
För några dagar sen var jag som vanligt allmänt frustrerad och tänkte "Fan nu ska den här bytas ut, undrar hur man får bort den från väggen, man kanske ska skruva lite?" Så jag tar tag i metallringen som sitter runt kulan (se bild) och börjar skruva i mening att se hur hållaren sitter fast i väggen. Här kommer det fåniga, pass på. Istället för att stå där med en lös hållare stirrar jag fånigt på en hållare som plötsligt funkar som den ska. Jag drog åt metallringen runt kulan och vips sitter duschslangen fast i vilken position man än riktar den åt.

Fyra år människor! Fyra!

Far jag kan inte få upp min kokosnöt!


Mascaraproblem

Jag behöver en ny mascara. Min gamla från BodyShop är visserligen funktionell än men jag börjar misstänka att en ny skulle fungera ännu bättre.

-Saken är väl den att jag är himla petig med borsten. Jag avskyr när dom blir stora och klumpiga och rundade. Den ska vara smäcker, helst riktigt smal men nån sån har jag inte hittat på många år, och gärna böjd eller iaf formad så att borsten har en "midja".

-Många av dom jag såg idag var i ett gummimaterial och jag tror inte det minsta på att det skulle vara trevligt med en sån borste.

-Helst skulle jag vilja ha en till från BodyShop men deras nuvarande sortiment på borstar lämnar _mycket_ att önska. Utöver det spelar inte märket någon större roll.

-Svart, ej vattenfast. Jag har nog med problem att få bort mascaran som det är utan att den ska hålla på och vara vattenfast dessutom.

-Runt 100:-

Bra så? Jag förväntar mig att alla kommer med minst ett förslag!

!

Holy crap jag har en jobbintervju om 2 timmar!
Hur gör man!?
Var så länge sen att det känns som att jag glömt bort vad jag brukar svara på alla dessa svåra frågor. Måste komma ihåg att ta det lugnt, överväga varje fråga och svara på ett snygg sätt. Men viktigast av all, var mig själv! Plocka fram det självförtroende och personlighet du har utvecklat de senaste året! Kom igen, you can do it!

Vad fan ska jag ha för kläder och smycken på mig!?

Commence blabbering

Bla bla bla, blablabla. Bla bla bla bla!

Get on my horse!

Jag vill ha mina 5 timmar tillbaka!!
Get on my horse!

Klipp mig och skaffa ett jobb.

http://xkcd.com/647/
Ungefär så känner jag mig.

Fyllde 25 i helgen, hade en jättetrevlig och rolig helg med vänner, familj och paket. Men åldersnojjan sitter fortfarande i. Jag mår alldeles förträffligt urusuelt. Suck.

Jag har alltid skrattat åt dom som blivit nojjiga över att bli äldre och känt mig säker på att inte drabbas av det själv. Och jag vet, 25 är inte gammalt, inte alls. Men jag vet att det här är bara förstadiet till att bli gammal på riktigt. Och det skulle jag vilja skjuta upp så länge det bara går. För just nu känner jag att ingenting kommer bli bättre för mig av att bli äldre.

Fasen, jag blir så deppad av det här att jag tar till det sätt jag bäst hanterar problem på, jag flyr. Och så klart väljer jag WoW som flykt, lättare sätt att fly har jag aldrig stött på. Huvudstupa rakt in, fokusera enbart på problemen som finns i spelet. För övrigt ska ni inte tro att det är lätta problem man kan stöta på i WoW, har ni nån aning om hur många mänskliga relationer jag bollar i luften? Bortse från alla pixlar så kommer ni ha kvar ett gäng med människor som använder WoW som ett sätt att hålla tankarna borta från annat i varierande grad. Vissa är hela, vissa är trasiga. En del tycker om instinktivt om och andra står man knappt ut att spela ihop med.

Anyway, var var jag? Just det, 25 år, utan pengar och utan jobb. Visserligen med en sambo och lägenhet men man kan ju fundera hur vettigt det är att vara ihop med nån man träffade i gymnasiet.

Poäng, röd tråd? Nej jag ville bara ömka mig lite. Jag klarar inte av att öppna upp mig nog mycket ens på bloggen för att erkänna vad jag egentligen är rädd för, någon skulle ju kunna, gud bevars, läsa det! Så därför blir mitt inlägg en smula avhugget. Förlåt. Fan.

Dagen-efter

Blir väckt av katterna vid sju, matar dom. Myser med sambon. Somnar om.
Vaknar vid 10, duschar, blir bjuden på lunch, sushi, och efterrätt, budapestbakelse, av sambons föräldrar. Öppnar paket - massa body shop-prylar.
Kommer hem, myspys med mer paketöppning. Får en larvig larv och ett meningsfullt armband (Tack Shva <3) och mysbyxor av sambon (precis vad jag önskat mig alltså). Äter upp chipsen och upptäcker att sambon redan ätit upp godiset till frukost.
Äter kall pizza. Fryser. Mycket nöjd.

Parrrty!

Maten uppäten, tårtan förtärd, sminket bortsuddat, kramp i kinderna efter för mycket leende och gästerna åkt hem.

Parrrty!

Luktar gott och ser snygg ut!

Parrrty!

Pizzorna förberedda!

Parrrty!

Tårtan bakad utan att jag slickade vare sig visp, slickepott eller skål! Nobelpriset i självdisciplin någon?

Parrrty!

Lägenheten städad!

Chuck Norris

Gå till Google.se, skriv in "find chuck norris" och tryck på Jag har tur.

Fortsätt sedan gärna med att skratta!

RSS 2.0