Har ni...
Har ni liksom jag funderat på vad ni ska göra med de, av sambon bakade, semelbullar ni har liggande i frysen?
Låt mig ge er ett förslag:
- Skiva bullarna som i brödskivor.
- Bred smör på för en saftigare smak.
- Krydda med t.ex kanel och socker, kardemumma och socker, kokos och sirap, råsocker, hackad mandel, torkad frukt. Eller vad ni än kan tänkas vilja ha som passar till sött.
- Värm i ugnen på ca125g i 10min tills smöret smält, kanten är frasig och skivan är lagomt varm att äta.
Rackarns gott i min mun iaf!
Kommentarer
Postat av: Korven
Strl extra large, precis som jag gillar det.
Frågan är om du tänker på samma sak som jag? ;D
HHAHAHAH
Postat av: E
Tycker allt det där lät superbt!
Postat av: E
Något som låter fantastiskt, jättebra ;D
Trackback