Dagens Ass Pump

Vi var inte många människor på dagens Body Pump och salen är inte stor men trots det finns det plats åt alla i  en vid fyrkant runt instruktören, jag ställer mig på min vanliga plats (that's right, jag är ett så frekvent ansikte att jag har en "plats"!) och hämtar vikterna. När jag återvänder så har en av "gubbarna" ställt sig framför mig på ett väldigt olämpligt sätt. Se illustration:

Röd - instruktör
Svart - människor
Lila - jag
Brun - gubbe

Säg mig nu, hur mycket av instruktören tror ni jag såg?
Och hur mycket tror ni jag såg av gubbens arsle i våra framåtböjande, rumpputande övningar?!


Vad är grejen med att ställa sig så jävla olämpligt? Ville han att jag skulle titta på hans rumpa? Exhibitionist? Gubbslem? Eller bara normalt dum i huvudet?

Jag är både trött, mensig och mensvärkig så jag tänker gå å lägga mig och begära ryggmassage nu!


Tyskland!

Zomg zomg*!
Jag ska till Tyskland!
Lilla jag, helt ensam ut och flyga!
Hjälp!
Jag flög första gången för ungefär ett år sen, till Göteborg i ett plan för ca 16 passangerare. Jag gissar/hoppas på att planet som tar mig till Tyskland är lite större. Men jag har inte tid att vara nervös för själv flygresan, nej nej. Det är att ta sig från min lägenhet in i planet som skrämmer mig. Först ska jag komma upp snortidigt på morgonen så jag hinner med tåget som går halv sju. Sen måste tåget anlända i tid och jag ska dessutom hitta flygbussen på centralstationen så att jag hinner till flygplatsen helst innan dom öppnar incheckningen (heter det ens så) så att jag kanske kan äta lite lunch innan jag går på planet för med kravet på 1dl vätska är det knappast nån ide att ta med sig matsäck. Det här är mitt största orosmoln, flygplatsen. Hur gör man, hur ser det ut, kommer dom röntga mig, stirra på mig med kalla ögon och förklara att jag har gjort fel och att jag inte får åka och att hur kunde jag tro att man kunde packa så här och vad är det du har i handväskan? En nagelfil! Terrorist! Och tänk om mitt bagage blir skadat eller borttappat eller något inuti blir skadat och tänk om jag inte får ner allt jag behöver i resväskan, jag ska ju faktist vara borta en vecka. Men väskan är praktisk och jag är rädd för att överskrida nån slags gräns på hur stora väskor ska vara så den måste passa men det kommer den ju aldrig göra fast jag brukar ju kunna överpacka så den här gången ska jag vara noggrann med vad jag packar så jag inte kommer hem med hälften oanvänt. '
Jag är glad att mitt pass är klart så jag kan hämta ut det idag i alla fall, men samtidigt lägger det en tidspress på mig för polisen stänger vid 3 och klockan är 11 och jag måste plugga järnet några timmar innan jag åker iväg, jag har som vanligt skjutit upp den stora uppgiften till sista dagen igen och vill bli klar idag för nästa vecka kommer jag inte ha tid med så mycket plugg och veckan därefter är jag borta hela tiden så då blir det inge plugga alls så på måndag måste jag börja på veckan därefters uppgifter så jag inte hamnar så långt bakom när jag väl är hemma igen och kan arbeta ikapp och det påminde mig om att jag inte har skickat mail till läraren än och det måste jag ju göra! Sen ska vi iväg på familjemiddag ikväll så jag får inte åka hem efter polisen utan jag måste driva runt på stan nån timme tills sambon slutar så vi kan ta bussen till hans föräldrar och tack vare att jag får lov att vänta så länge kommer jag behöva köpa en till bussbiljett för den jag åkte in till stan på kommer att ha gått ut. Kanske like bra att köpa ett en zons-kort när man ändå håller på och åker en del. Måste kolla priset på det och se om jag har pengar hemma för att köpa ett redan nu. Det skulle jag ha tänkt på i måndags när jag var in och fixade passet, köpt ett busskort då så hade jag sparat in massa pengar redan!
Bra är att alla biljetter är betalda och utskrivna, jag har till och med fört över pengar till sambon eftersom det var hans e-kort jag använde för att betala allt. Själva flyget kostar 150:- men totalt betalade jag 830:- för flygresan! Samt tågbiljetter och flygbussen. Jag vet att det är rimligt att betala mer än 150:- men ändå, det började på 150:- och slutade smärtsamt högt upp. Samt att jag köpt kläder på internet och köpt kurslitteratur och kattmaten börjar ta slut så jag borde köpa sån också och inte låta sambon stå för den för det är ju inte hans katter och dom ställer till med nog med elände som det är utan att han ska behöva föda dom också. Men för varje krona jag lägger ut kommer det ingen tillbaka. Det är så jobbigt! Sommarjobb var är du! Dessutom ringde jag tandläkaren för att få lite lim på min tandställning (metalltråd bakom tänderna bara) och hon var så snorkig och påminde mig om lagningen jag avbokade för länge sen och som jag absolut inte vill/tänker göra  och jag ville bara ha lite lim så det inte går på tok när jag är i Tyskland så nu måste jag hitta på fler ursäkter och lögner när jag är hos tandläkaren på varför jag inte vill ha nån tid för lagning. Jag.Kan.Inte.
Och jag måste göra en lista för allt jag ska packa för när jag senast var ute och reste utan lista så glömde jag både det ena och det andra fast jag tycker att jag har koll och det är så oroligt att glömma viktiga saker. Men sen jag slutade med p-piller är väl linserna och linsvätskan det enda jag faktist inte klarar mig utan och dom kanske till och med har linsvätska i Tyskland. Det är ju inte yttre rymden jag ska till! Så istället för att nojja av mig i bloggen borde jag skriva lista och plugga men eftersom jag just nu är fullt upptagen med att hyperventilera och tänka på allt jag kan glömma/måste göra i tid så har jag väldigt svårt att fokusera. Borde gå och borsta tänderna också och hoppas på att lagningen lagar sig själv. Och just det, jag måste laga ett par byxor så jag har något att slappa i och vilka fina byxor ska jag ha med, de svarta pösiga eller jeansen. Vilka sitter bäst, vilka klarar en vecka, en vecka är lång tid, kanske det inte räcker med två byxor, tänk om folk tycker att jag är äcklig som bara har två byxor med mig nu, nej varför skrev jag det här i bloggen! Och underkläder och toppar och tröjor och tänk om jag fryser och vilka ytterkläder ska jag ha med mig, kan jag ha mina grova vinterskor, tänk om det är vårkänsla där nere! Och tandborste och deo och shampoo och balsam och mousse (jag skulle ha permanentat det igen med frisören är sjuk så jag hoppas det inte ser för jävligt ut) och lotion och linser och kanske lite smink och...och...och hårborste och värktabletter och åksjuketabletter (nej jag tror inte på punktarmbandet dom hade på apoteket) och en nagelfil (fast den måste ligga i stora bagaget).

Och tänk om flyger blir inställt!


*zomg - oh my god med ett litet nördigt z framför

Träning

Jag har en positiv träningsvecka igen!

Tog i så mycket jag orkade på step up och sen när finalen kom så hade jag ännu lite mer att ge, helt underbar känsla! Det kändes som att jag faktist kunde tvinga min kropp att röra på sig även fast den protesterade och gnällde. Det fanns mer styrka att hämta! Framgång!

Likadant var det idag. Jag lade på vikter, jag kämpade, jag gjorde 99% av alla övningar och när musklerna sved och gnällde som värst tog jag fram den lille djävulen och fortsatte ta i! Jag älskar när träningen känns så motiverande att jag tar i mer trots att det gör ont.

Allt som behövs nu är att de små musklerna börjar synas också. Komsi komsi muskler!

Om jag vore lesbisk...

...skulle jag ha fullt upp med att hindra mig från att dreggla över alla nakna kroppar i omklädningsrummet. Det är svårt nog som det är nu!

Fram för mer nakenhet!


Pistagenötter

Jag suger alltid av mina pistagenötter innan jag äter upp själva nöten.
Jag är en stolt saltjunkie.

To much info incoming

Så idag när jag gick upp, halvt ragglande som vanligt, famlade jag omkring i min iver att hitta kläder att skyla mig med och lyckas på något sätt riva mig med en nagel. Nå det är inte så ovanligt när man har lite längre naglar att det händer. Men till saken hör att det var på bröstvårtan jag rev mig (insert plågad smiley här)! Jag stirrade länge och väl innan jag accepterade att det faktist hade blivit blodvite av det hela också... Två små skinflikar och två små droppar blod! Ynklig som jag är ojade jag mig länge och väl innan jag kom mig för att sätta plåster över. Ja det var läge för plåster!

Nu på kvällen, efter träningen i duschen, tänkte jag ta bort plåstret så det inte skulle sitta kvar och vara blött. Jag må ha varit smart nog att inte sätta klister direkt mot bröstvårtan men uppenbarligen är vårtgården lika känslig (insert plågad smiley här)!

Boys and girls, dont do this at home!

Fredag den 13:e

Hur kan två små varelser skräpa ner så oändligt i en mellanstor lägenhet. Det är inte som att dom är ute och drar in massa skit (Även om Honkatten smet ut i trapphuset några minuter idag, ops! Upptäckte henne när jag hörde ynkliga jam i trapphuset). Dammråttor i mängder, spindelnät i taket (okej katterna är oskydliga till det), kattströ i vartenda rum och katthår tamefan på varje millimeter! Det förvånar mig dagligen att jag inte har nakenkatter.

Samtidigt som jag försökte städa upp efter kattastroferna hade jag också dåligt samvete över att jag inte pluggade och försökte även boka flygiljett på ryanairs hemsida. Total katastrof! Jag är så glad att sambon kan klura ut sånt här, han är mitt stöd. Ett väldigt bra stöd. Jag ser inte alltid det, 6 år gör en hemmablind. Men tack älskling (nån dag läser han det här)!

Hankatten bestämde sig också för att dörrmattan, det är en utmärkt kattlåda! Dörrmattan är bortslängd medans Hankatten fattar inte varför matte gormade åt honom och ser lika lyckligt dum ut som vanligt.

Sen av nån dum anledning skippade jag både frukost och lunch och det är som att bädda för Katastrof samtidigt som du har bjudit in en svartsjuk Elände. Mycket svärande och rytande senare var dammråttorna besegrade, ryanair förträngda och jag nyduschad (inte för att jag hade något shampoo, det hade sambon). Då gick jag ut och köpte mig en hamburgare med strips. Och det var stora strips, yay! Synd att dom var dåligt friterade bara. Så underbart gott att jag klämde i mig allt på ca 2 minuter. Om ett litet tag är det dags för pizza. Tja, ska man synda ska man göra det rejält brukar jag tänka.

And another side note

ooba....vad var det jag skulle skriva här...
(Se vilket bra uttryck det är!)

Jag skulle beklaga mig över att mitt te blev kallt innan jag hann dricka det för jag var helt enkelt för trött för att skynda mig.

Och så skulle jag glädjas åt den enorma mängd snö vi har för tillfället. Allt är vitt, och inte bara för att det har snöat på det utan för att snön lagt sig i högar så att allt är översnöat, underifrån så att säga.

Sen skulle jag bara försäkra alla om att tyskan går bra just nu. Ich heiße Crazy Cat Lady und ich wohne mit meine (kan vara mein där också, vi har inte kommit dit än) zwei Katzen.
För att få fram ß tryck in Alt och siffrorna 225 på numpaden.
För att få fram ü tryck in Alt och siffrorna 129 på numpaden (eller så använder ni ¨-knappen brevid Enter tillsammans med u.

On a side note

Så har jag sovit ca fem timmar i natt, igen! För fjärde natten i rad har jag inte lyckats gå ifrån datorn före 4 på morgonen. Det behövs ingen expert för att inse att min hjärna går på lågvarv nu. Jag känner mig helt ooba*.
Det finns så klart anledningar till varför jag inte går och lägger mig, en av dom är att jag inte har något pressande att gå upp till nästa dag medans den andra är att jag har hittat något som håller mig fängslad långt efter att förnuftet går och lägger sig.ooba: out of brain activity, a passive state wherein your brain wont seem to produce any thoughts at all

Alla Hjärtans Dag

När jag var yngre var jag otroligt avundsjuk på alla som hade en dejt då, eller en pojkvän, eller bara en kompis som gav dom chocklad på denna suspekta dag. Nu är jag äldre, mognare och har varit i ett förhållande i 6 år, man har insett att det är en dag som vilken annan och vare sig jag eller han orkar lägga ner energi på att göra något "romantiskt". Dom få gånger vi försökt har det blivit något typiskt som bio eller middag, något jag hellre skulle göra på vardagar för att piffa upp livet, inte en gång per år.
Nej våga vägra alla hjärtans dag!
Speciellt som affärerna har sådana otroligt bra reklamblad: "Du är värd kärlek, choklad och lyxiga underkläder!". Vad då choklad och lyxiga underkläder, är det allt jag är värt?! Är ni inte riktigt funtade, jag är värd så mycket mer än choklad och lyxiga underkläder! Och det där med att vara värd kärlek, jag vet inte men det känns inte riktigt rätt. Nog för att kärlek är helt underbart och himlastormande, men är det verkligen det absolut bästa man kan få i livet? Finns det inte andra värden att satsa på också/eller?

Emerald Rose

Jag skulle vilja rekommendera en musikgrupp, Emerald Rose. Dom sjunger keltisk folkmusik blandat med helt galna visor, dvs helt underbart att lyssna på!
 
 


Återkomsten av Hankatten

Hankatten har blivit tvingad att flytta in till oss i lägenheten. Jag tror både han, min sambo och jag mår dåligt av det men just nu kan jag inte göra något åt det. Han har redan hunnit kissa på balkongen och bajsa så man tror att det är biologisk krigsföring!

Tidigare idag hittade jag dom båda sovandes rumpa mot rumpa i sambons säng, så kanske att Honkatten är glad över hans återkomst i alla fall.

Jag hade förväntat mig att få Hankatten hängandes runt halsen 24/7 när han flyttade hit men han har varit ganska avvisande faktist. Mest rantat runt och varit hungrig.


Mjölksyra

Oavsett hur myckat musklerna skakar och mjölksyran fyller dina tankar så går det alltid att lyfta vikten en gång till. Och en gång till. Ända tills instruktören säger stopp. Och då lovar jag, du kan fortfarande anstränga muskeln en gång till. Allt handlar om hur mycket smärta man är beredd att ta. Och smärta, det är relativt.

Honkatten

ÄR DU EN BRA Katt: Självklart, det ingår i själva definitionen av att vara katt
VAD HETER DU: Den informationen är hemligstämplad.
KALLAS: Honkatten
VARFÖR: För att "hon som skriver" vill vara anonym.
VAD HAR DU GJORT IDAG: Väckt "han den långe". Krävt mat. Gjort mina bestyr på lådan. Tittat på utsikten från balkongen. Slumrat vidare, skönhetssömnen är viktig. Gosat med "hon som skriver".
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Slumra vidare, skönhetssömn! Kräva mer mat. Kanske flanera lite utomhus.
VAD VILL DU HELST HA NU: Gourmetmiddag.
VAR ÄR DU NU: På min dyna, slumrandes.
SAKNAR DU NÅGON NU: Skulle vara Hankatten. Men nej, han äter bara upp min mat.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: I söndags. "Hon som skriver" kom hem med nån löjlig råtta med fjädersvans.
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Slumra. Äta. Roa mig. Flanera. Gosa med "dom som bor hos mig".
VEM PRATADE DU MED SENAST: "Hon som skriver".
VAD PRATADE NI OM: "Hon som skriver" pratade gibberish. Jag valde att sträcka ut min kropp och få klapp..
VAD GÖR DU JUST NU: Slumrar och drömmer om nästa gourmetmåltid.
ÄR DU BLYG: Inte det minsta. Min vackra kropp är till för att visas upp!
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: När "han den långe" gick upp.
NÄR KRÄKTES DU SENAST: Måste ha varit hemma hos "hon den gamla".
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: All your beds are belong to us!
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: "Hon som skriver" och "han den långe".
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Jag gosade med"hon som skriver", det är ungefär samma sak.
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Billig kattmat.
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Skönhetssömn, gourmetmiddagar, roa mig.
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Leka med plastsnöre.
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Allt som låter utomhus.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Diskutablet.
KLIAR DET NÅGONSTANS? Lite i örat.
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Sömn.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Halvdann, "hon som skriver" raidade så det blev inget lekande alls.

Body Pump

Det här är vad jag har pysslat med ikväll:


Ja fast med aningen mer kroppsfett, lite rödare i ansiktet, svettrufsigt hår, galna ögon och darrande muskler.

Och med lite menar jag mycket.

Tack Heinz

Tack för att ni har gjort världens mest katastrofala flaska. Den är så totalt värdelös att den inte ens förtjänar att slängas i plaståtervinningen. Till på råga på allt har ni gjort den ekologisk så alla fulmoderatkapitalistblåidioter verkligen ska få vatten på sin kvarn att ekologiskt bara är vänsterflum. Tack.
Och tamefan om ni inte har en värdelös hemsida också... Eller är det bara för mig som flash-spelare vägrar funka. Suck.
Tacka Google för en användbar bild:


Tanken var ju god men praktiken funkar inte. Tanken är att det ska låta bli att droppa ketchup överallt (bra). Praktiken är att istället så får man aldrig ut någon ketchup (dåligt) tills man har klämt och tryckt ett längre tag och då plötsligt kommer det en stor klick (uruselt!) och hade man då tänkt att ha på sin korv i bröd har man nu ketchup över hela handen (GAH!).

Movie!Oh, Zack and Miri Makes a Porno, låter verkligen som en film för mig!

Om den inte utvecklas till nått romantiskt tjafs så klart...

Tysk räkneramsa

Eins zwei Polizei
Drei vier, offizier
Fünf sechs, althe hechs
Sieben acht, guten nacht
Neun und zehn, auf wiederzehn

Inte helt hundra på stavningen där men den här ramsan lärde jag mig nån gång mellan sexan och nian och nu när vi tagit upp räkneorden på min distanskurs så kommer den tillbaka i minnet. Och sen går den självkalrt på repeat. Det går alltid en låt eller ramsa på repeat i min hjärna. Undrar vad som händer när det blir tyst. Kan inte vara bra. Låt oss inte ta reda på det...

Eins zwei polizei
Drei vier, offizier....

Duktig flicka

Jag är väldigt duktig på att övertyga mig själv om att jag inte är duktig på någonting.

Men det är inget man gärna skriver i sitt CV.

Fast jag är ju egentligen inte bra på något. Jag är medelmåttig på det mesta. Ända sen jag var liten har jag väntat på det där speciella med mig. Min talang. Det som jag gör bättre än alla andra. Men kanske finns det inte talanger nog så att alla kan vara bäst på något. Eller så tittar man bara på de stora talangerna. De små glömmer man helt av. Någon kanske alltid ritar små spindlar och insekter i sin dotters mattebok för att muntra upp henne i skolan. Någon kanske alltid ritar hjärtan på smörgåsarna med kaviar. Någon kanske är en jäkel på sudoku. Någon kanske alltid visslar på morgonen vid busshållsplatsen och muntrar på så vis upp alla runt omkring. Någon kanske skriver otroligt fint för hand. Små små saker, men dom gör det bäst. Och varför skulle det vara sämre med en liten talang som knappt syns. Det viktiga är ju att för någon annan betyder den där lilla lilla detaljen något. Så skit i om du inte kan sjunga i klass med operasångarna, vem bryr sig om dina streckgubbar ser ut som lemlästade köttfärsmaskin-offer? Du har något alldeles eget och fint. Hitta det, uppskatta det och vårda det.

Fast jag, jag är ju faktist inte bra på något överhuvudtaget...

Blodet droppar, blodet droppar...

Har ni hört den skräckisen någon gång?
Kommer inte ihåg den väl nog för att berätta den dock.

Det var något annat jag ville. Nämligen beklaga mig. Efter 9 på p-pillrena bestämde jag mig för att sluta (diverse anledningar). Och allt man har hört från folk som har slutat efter så lång tid är att det tog månader innan mensen rättade till sig.  Min egen syster varnade mig ens för att börja en gång i tiden för hon hade så problem med att få igång sin egen. Glad i hågen slutade jag knapra och såg fram emot ett halvår utan mens.
Tro fan att jag har världens mest fertila kropp som sätter igång exakt när den ska! Och jävlar vad den satte igång. Det är som syndafloden! Niagara! Victorifallen! Och alla andra stora vattendrag/vattenfall man kan tänka sig. Holy crap!
Jag tror alla forumtroll ljuger...

Men jag står ut! Om anledningen till att jag slutade försvinner med p-pillrena så står jag ut.

Om jag mot all förmodan slutar blogga så har jag dock kollapsat av blodförlust...

RSS 2.0