Köttfärssås!

Ingredienser:
Köttfärs
Färsk svamp
Röd chilipeppar
Grädde
Pasta

Tillagning:
Skiva upp svampen och hacka chilipepparn väldigt fint. Koka pasta.
Fräs köttfärsen i smör och se till så att inga stora klumpar bildas, dvs krossa/peta isär köttfärsen medans den är rå så att när den är stekt blir det i små smulor och inte en köttfärsklump. Salta och peppra.
Peta köttfärsen åt sidan, ha ner svampen i pannan och stek på den lite. Blanda sedan ihop köttfärs och svamp.
Tillsätt den finhackade chilipepparn, låt allt fräsa runt i pannan och tillsätt sedan grädden. Låt det småputtra ett tag och provsmaka för att avgöra om något saknas eller om mer småputtringstid behövs. Servera med pasta och ingen ketchup, för det passar inte så bra!

Varsågod Korven

I got good news and bad news!

The Good News: Datorn överlevde att bli omkullknuffad med en rejäl jävla smäll även om det tycktes annorlunda igår!
The Bad News: Jag håller på att bli förkyld samtidigt som jag ska ta hand om min nyopererade mamma!

Sensationsrubriker!

Behold!!
This is me! Wearing my ubercool headset Siberia from SteelSeries. (Och så återgår vi till svenska ja...). Jag behövde roa mig med lite bildbehandling för en gångs skull.

Makeupekvation

(Mascara+massa svart kajal)*sätta mat i halsen så ögonen tåras/dra handen över ögonen för att torka tårarna=sminkkatastrof

NyaSkoNyaSkorNyaSkoNyaSkorNyaSkoNyaSkor!

Yay!

Fy sjutton, det här är nog det område jag är mest ytlig inom, skor. Jag köper inte ofta skor och, även om sambon säger något annat, har inte så många men jag är alltid löjligt glad när jag kommer hem med nya!

Idag blev det höstskor, stövlar. Klack <3 Dock låter dom inte lika mycket clack-clack-clack när jag går som de par stövletter jag redan har eftersom de nya har gummisula vilket var nödvändigt för att kunna ha dom närmare vintern också. Med lite impregnering hoppas jag kunna ha dom även när det snöar. Mina vinterkängor är utmärkta men dom passar bäst i skogen om man säger så. Nu har jag ett par jag kan använda när jag vill visa mig bland folk! Gick igenom alla skoaffärer i stan men det var först i den sista jag hittade ett par som uppfyllde färg-, material- och klackkravet. Jag är trots allt uppvuxen hos en skomakare, jag vet vad man letar efter i ett par skor.
Sambon snodde med sig kameran till Lidingöloppet men jag hittade en bild på Euro Skos hemsida, vilket är stället där jag köpte den på. Säg nu något snällt om mina nya skor! Och säg inte att sulfärgen är ful för det är den jag är mest tveksam över, föredrar mina skor helsvarta. Men jag kan ändå känna att jag gillar att dom ser ut som kängor fast med klack. Sen känns dom rejäla nog att stå ut med att jag går i dom. Jag har en förmåga att slita ut ett par skor över en säsong. Därför gav jag mig på att köpa ett par lite dyrare den här gången då sommarskorna jag köpte i början av sommaren ser lika slitna ut som mina gamla sommarskor som jag haft i bra många år.

Det ska också tilläggas att jag såg ett par stövlar hos Scorett jag skulle kunna döda för att kunna bära.

Sen upptäckte jag den lilla klacken under sulan och tyckte inte det var direkt fint, den ser så malplacerad ut. I och for sig, vilket par höga/lårhöga stövlar som helst skulle jag bli överlycklig över om jag kunde bära men så smala vader har jag inte, kanske borde dra ner på styrketränandet!

Sen lade jag också märke till en liten detalj dom verkar vara förtjusta i just nu:

Ormskinns-/Krokodilskinnsmönstret är rent åt satan fult men den spetsiga tån var faktist riktigt passande på många skor.

Fredag

Jag vaknade med samma järnbands-huvudvärk som jag gick och lade mig med. Orsak okänd, brist på sömn och mat måhända. Ipren löste det lilla problemet iaf. Den har inte återkommit men jag känner mig konstant yr.

Jag blir konstant irriterad i WoW för jag känner mig konstant påhoppad. Verkligt eller överkänsligt kan jag inte avgöra. Har svårt för att ta kritik i vanliga fall men är den oförtjänt kan jag bli rent galet besatt av att reda upp det och noga påpeka att jag inte har gjort något fel.

Har biblioteksböcker jag borde lämna in men ids inte. Hej förseningsavgift!

Har räkningar jag måste betala, samt en HM-räkning att noga kontrollera så dom inte blåser mig på pengar.

Blev som sagt ingen iPod - men ingen fara, på tisdag kommer jag lägga ut samma summa hos vetrinären istället!
Det är Hankatten jag har blivit lite nervös av. Han har alltid haft svårt att smälta torrfodret men jag har alltid avskrivit det som glupskhet+otuggad hård mat. Nu har han börjat spy upp mjukmaten också. Han var nyss ut och frossade på gräs och spydde sedan upp det inomhus... Allmäntillståndet verkar vara som vanligt, kanske lite lugnare, men jag blev orolig i alla fall. Djursjukhuset tyckte det kunde vara läge för en undersökning och blodprov så det inte är något med njurarna eller sockret. Min stackars medelålders Hankatt!

Min hals känns konstig, nästan som början på halsont fast av den jävliga sorten. Det kanske är influensan som hittade mig trots att jag är i princip eremit.

Tog just en massa ansikts-foton på mig själv och konstaterade att mitt ansikte suger. Babianröv. Suger. Fan. Jag tror dock jag kan ha en fin sida och en förjävlig sida. Eller rättare sagt, en sida som får mig att vilja peela mig med slipmaskinen och en som inte får det. Great, lite utseende-trashning så här mitt i allt. Kan det vara blekheten, eller den gula ansiktstonen, kanske den mörka ringarna under ögonen eller varför inte pormaskarna!
Fucking hell, burka kanske är ett alternativ ändå. Yyyyl var jag tvungen att ärva mammas näsa!
Hm...vid närmare undersökning i en spegel är det uppenbart att det är kamerans fel.  Obvious. What you see is _not_ what you get.

Man kan skulle kunna tänka sig att jag sätter igång senaste avsnittet av True Blood vid 20, och sen ser på Smallville vid 21. Och så lite Pepsi och ostkrokar på det. Eller så kan jag fortsätta äta upp ostkrokarna redan nu! Vilket är en dålig ide men man vet aldrig med självdisciplinen.

Det lustiga är att jag var ju på ganska gott humör under dagen. Eller halvdant i alla fall. Fast det var nog snarare en illusion.

WTB vänner som tycker om att festa och bli full. Det där med full är enkelt för att jag lider av vill-ha-vad-jag-inte-kan-få. Jag har inga såna vänner alltså vill jag ha det. Sen om jag egentligen tycker om att vara full är en annan sak. Jag kan uppskatta att vara salongsberusad men egentligen är jag inte så mycket för att dricka varje helg eller skryta om hur full man blev i lördags. Men liksom, ta några cider, inte vara så jäkla nyttig och förnuftig hela tiden. Inte känna sig som en alkoholist om man tar en cider på parmiddagarna.

Ich bin sehr wise!

Jag hade tydligen varit ovanligt vis i början på året men eftersom ingen kommer ihåg det inlägget tänker jag mig att jag kopierar och klistrar in igen så är alla impade över hur vis och mogen jag är, mkay?!
"I don't believe in 'body flaws. To believe in them, you have to believe in one single ideal body, and I emphatically do not! I know what I am supposed to look like -- I'm supposed to look like me. And since no one can look more like me than me, I'm as close to perfect as it gets. I don't need to look like anyone else OR any other version of myself. I don't have flaws -- and neither do you. What we have are differences, and they are what make us beautiful, what make us unique, what make us who we are."

True Blood

Fyra avsnitt in i säsong ett kan jag inte göra annat än älska detta mästerverk.
Det är mörkt, sexigt, brutalt, snyggt filmat, asbra skådespelare, mystisk handling. Nämnde jag sexig?

För varje avsnitt avslöjar dom något nytt som gör mig alldeles hooked. Detaljer, händelser eller karaktärer. För varje sak myser jag till lite i soffan, skrattar högt eller ryser. Den innehåller helt enkelt allt jag kräver av en awesome tv-serie. Jag är faktiskt glad över att jag följer den på SVT Play, jag får en hälsosam dos varje vecka och överdoserar inte som jag annars gärna gör när jag har hela säsonger till mitt förfogande. Att vänta på något gott är, för mig, nästan bättre än att få det. Därav anledningen till att du aldrig får spoila något för mig Shva, du tar helt enkelt bort min njutning av serien.

Jag hoppade högt i soffan när vampyrerna plötsligt började prata svenska dock! Nu när jag tänker efter vet jag att skådespelaren är svensk och att jag har hört talas om den scenen redan men ändå, jag gillade den detaljen mycket också. Den svenska repliken var ju inte översatt åt oss, undrar om den är det i andra länder?

Jag ska inte ljuga om att jag älskar serien till stora delar för att dom anspelar så mycket på sex hela tiden. Eller tja, anspelar var ju nu en underdrift. Gick den på TV1000 efter midnatt skulle ingen höja på ögonbrynen mer än åt det bra skådespeleriet. Har aldrig sett en serie med så mycket öppet sex. Men inte mig emot. Fan, jag skulle passa utmärkt som en...vad är det dom kallas, gaddgroupie?

Huvudpersonen då? Excellent! Jäkla underbart med en kvinnlig karaktär som kan ta hand om sig själv och inte får dåndimpen när vampyrerna är lite extra hotfulla. För hotfulla är dom, gör inte misstaget att tro att vampyrerna utmålas som snälla bara för att serien kretsar krings deras nyförvärvade medborgarrättigheter. En del är onda. Och ibland dom vill åt oskulden, dvs Sookie. Men jag har aldrig sett en karaktär så full av fattning och brist på synbar rädsla. Och det är inte för att hon är dum, eller kaxig och hård. Nej hon är så vänlig att det skvätter om det, men man anar en kärna av något hårt material. Hon har sin tro på vampyren Bill och håller fast vid övertygelsen om vampyrers rätt i samhället. Och den tron verkar hjälpa henne igenom det mesta.

I början var jag så chockad över att det utspelar sig i södern och att deras sydstatsaccenter var så grova! Men nu när jag har vant mig är det ännu en detalj jag älskar! Det bidrar till seriens unikhet. Likaså älskar jag intromusiken, rösten är underbar, refrängen tilltalar mig. Bilderna är i vissa fall obehagliga men dom sätter stämmninge utmärkt. Jag är bara så jäkla nöjd med att följa den här serien. Grattis till mig.Craving

Dessa vill jag ha. Helst idag. Men imorgon går bra också.
Finnes på Skopunkten.
Om någon köper dessa åt mig lovar jag att dansa för denna person. Iklädd enbart stövlarna. Yes, så desperat är jag.

Depp.

Hålet är svart den här svackan också.

That's what she said!

Oh oh!
Igår gjorde jag mitt första offentliga "That's what she said"-skämt!

Staplade ju ved med syrran och medans jag hämtar vedträn från högen och lägger dom i skottkärran får jag tag i ett jättestort och tungt så jag utbrister "Oj vilken stor!" utan någon särskild baktanke. Sekunden efter kommer jag på vad det är jag sagt och lägger snabbt till "That's what she said." och sen skrattade jag gott åt mig själv. Att ha interna skämt med sig själv måste ju nästan klassas som galenskap?

Sen på hemvägen berättade sambon att det finns en svensk motsvarighet till det, kallas "sa flickan"-skämt och uttalas oftast av äldre gubbar och ingen tycker dom är roliga utan bara äckliga.

Men va fan! Jag gillar "That's what she said"-och tänker banne mig fortsätta med det. Jag fyller snart 25, kan nog klassas som en snuskig tant då!

Rammstein - Pussy

Yes! Ny video från Rammstein och han den där snubben...Åkerlund, land...nånting.
Jag överlämnar den moraliska aspekten till någon som faktiskt bryr sig om det, personligen tycker jag det är väldigt fräckt och roligt gjort. Sen att jag gillar Rammsteins musik hjälper ju en hel del.

Watch it!

Åh just det, har du känsliga ögon och mår dåligt vid tanken på att andra människor har sex kanske du inte ska kolla på videon.

Saturday

<ordbrist>
Sambon spenderade dagen med min svåger, dom mekade med våran bil. Jag höll min syster och hennes barn sällskap. Ni ser vad trevligt könsrollsuppdelat det blev va? Jag var lite butter på morgonen men vem kan motstå pärlplattepyssel, barbie-påklädning och massa massa ritande. Jag vet iofs inte var barnen höll hus under tiden men mitt humör förbättrades!

Nej då, skämt åsido. Vi hade en mysig dag och på kvällen kom sambon tillbaka med en hel bil igen. Ingenting var trasigt egentligen men det var dags att byta ut sådant som annars skulle ha skapat reparationskostnader på 5-siffriga belopp. Läs turbon.

På kvällen ville våra nya kompisar att vi skulle komma över på lite vin och dessert. Jag var lite trött men när jag hörde hur sambon tänkte spendera kvällen (läs pensionärsstuk) så bestämde jag mig kvickt, trött eller inte, här ska banne mig göras något annat än att sitta hemma! Gjorde mig i ordning grymt snabbt, 15 min för en kväll ute, gör om det ni! Går ut för att starta bilen (inge supande här inte). Vrider om nyckeln. Stänger av bilen snabbt som fan för något låter för jävligt från motorn...
Försöker igen. Det skärande, hackande ljudet är kvar än. Inser mitt nederlag och tar cykeln istället vilket leder till att jag spenderar resten av kvällen i olika stadier av svett. Jag avskyr att bli varm. Avskyr! Trots cykeln höll jag mig ifrån supandet. Endera håller jag på att bli gammal eller så blir vinerna jag dricker godare för det vin jag blev bjuden på var fasiken drickbart. Inte gott men drickbart. På puben höll jag mig dock till vatten. Varsågod och skratta.
Och nej, det finns ingen nattklubb i min stad. Det finns krogar och pubar och fjortisställen. Fjortisstället har visserligen dansgolv vilket är ett plus men annars är det ett urtråkigt ställe att vara på.

Eh, jag känner att det är orddiarré just nu.

Jag drömde att vi köpte en till platt-tv som vi skulle ha i köket. Jag drömde också att jag skolkade från ett tåg/fartyg och kaptenen var jättearg på mig. Min äldsta syster, alltså inte samma som idag, hjälpte mig att hitta något jag behövde och sen kom vi tillbaka till tåget/fartyget. Där fick vi skäll.

Idag har jag träningsvärk i axlarna efter att ha staplat ved hemma hos syrran. Idag har jag inga som helst planer på att röra mig på från datorn - Sims 3, WoW, blogg, Farmville.

Halleluja!

Häromdagen hände det!
Rix FM och Mix Megapol spelade samma låt samtidigt! Dock inte i takt...

Frukost, frukost, nom nom nom

Varför ser min dagen-efter-utgång-frukost så jäkla nyttig ut?
Jag tänkte mig bacon, ägg, flott, pizza, läsk. Istället sitter jag här med ägg, keso, frukt, riskakor, hårdmacka med leverpastej, te.
Det är sånt man får ta när man lever med en triathlet :D

I hate you. Damn headlines.

Under den långa tidsrymden av kanske 10 sekunder trodde jag idag att jag återigen skulle få ut och resa i landet för att träffa en mycket nära vän till mig. En nära vän som visserligen har sagt upp bekantskapen men ändock.
Under den tidsrymden hann jag gå igenom vad som händer när vi möts, vad som sägs, vad vännen skulle kunna tänkas använda för ursäkt för att inte träffa mig igen.

Strax därefter ställde jag en fråga till en person som inte alls har med vännen att göra men dock med resan att göra och fick se min förhoppning krossad. Det var en liten besvikelse även om mitt realistiska jag inser att min f.d. nära vän skulle ha använt alla undanflykter möjliga för att inte behöva träffa mig igen.

Om det är bitter att befinna sig på den andra sidan av en uppsagd bekantskap? Otroligt.
Kommer jag respektera uppsägningen? Absolut, anledningarna är för starka för att motsätta sig dom.

Allergi

Jag måste vara allergisk mot tidiga mornar, jag har nyst ända sen jag kom ut ur duschen...

Gokväll

Jag har inget vettigt att säga men jag tycker om att blogga och låtsas att någon uppskattar att läsa det.
Dricker hallon-blåbär-mjölk-smoothie efter träningen. Supergott och helt värdelöst för musklerna. Det var sån där risk för att skära tungan av sig när jag gjorde smoothien också, men jag avgjorde att bristen på grädde gjorde det mindre nödvändigt.

Kaffe

Idag är dagen då jag ska göra ett allvarligt försök att börja dricka kaffe.

That's right, jag ska bli så gammal!

Fast med all säkerhet kommer jag tycka det är vidrigt. Doften är ju vidrig. Och jag har ingen bra anledning att lära mig att tycka om det alls, förutom att jag vill testa och se om man verkligen upplever en koffeinkick.Idag är också dagen då jag ska ta steget ut och verkligen bli hemmafru. Vi har en mängd med Ica-Kuriren och dom är proppfulla med recept, specifikt de recept där dom föreslår vad man ska laga för vardagsmat. Med tanke på hur jävla svårt det är tänkte jag; Hej! Det kan bli till en bra hjälp! Så min plan är helt enkelt denna: Klipp ut recepten och spara dom i mappar sorterade under Fisk, Fågel, Nöt, Fläsk och Vegetariskt. Jag är så jäkla tänd på denna idé! Så kom igen, berätta för mig hur löjligt det är...att ha massa middagstips praktiskt sparat på samma ställe! Ha in yo face!Deo - TMI

Jag köpte mig en ny deo igår, den gamla håller på att ta slut. Viktigt samhällsinformation.
Jag köpte Rexona Music Fan Girl 24h Anti-Perspirant Anti-Transpirant Deo Roll-on 0% Alcohol. Hoppas ni tar anteckningar.

- Om jag luktar på deon så luktar den gott, med en svag hint av killparfym (vilket jag älskar så jag ser inte det som ett problem).

- Om jag nån gång uppfattar en svag doft av min egen deo så luktar den helt annorlunda, lite aromolja, lite parfym, väldigt gott.

- Om jag däremot sticker in näsan i armhålan och sniffar (kasta inte sten i glashuset, ni gör det också!) så luktar det sedvanligt svett och en svag ton av deo. Inte min deo utan bara doften av deo. Hur gick det till undrar jag?

Stöld!

Jag fortsätter att skamlöst sno saker från Daniel Werner, killen är ju rolig!

En kysskonstens gud var Glenn Miller

Hans kyssar, de var som en thriller!När hans dam gav sig hän,

knep hon ihop sina knänDå knäckte hon jämt Millers brillorJoke time

Hörde det här skämtet på How I Met Your Mother men hörde aldrig svaret, eller snarare så framgick det inte i avsnittet. Tack vare Daniel Werner har jag löst det lilla problemet, sweet!


What's the difference between peanutbutter and jam?
Väder

När hela himlen är mörkblå och vinden riktigt skakar om träden, då ler jag och känner att det här, det blir en bra dag.

Jag är lite annorlunda på det sättet. Jag har ställt in mig på höst och då vill jag ha höstväder. Gärna med mulet och blåst. Möjligtvis med sol men då ska det vara lite kallare så man inte blir svettig av att vistas i solskenet. Nu är det nog med sol och värme, ge mig omväxling.

Hösten har alltid varit min favoritårstid, kan mycket bero på att jag fyller år då men även utan det så uppskattar jag våra växlingar i årstider något enormt. Sveriges väder rockar fett, oavsett typ!

Jag är tämligen rastlös av mig och kräver omväxling även i mitt eget liv för att inte stagnera och bli galen. Ommöblering, ny kläder, nya leksaker, nya vänner. Det är dock, ganska förvånande, länge sedan jag möblerade om eller kände behovet av det, trots att sommaren har varit ganska frustrerande åt mig så mår jag tydligen bra nog för att inte behöva möblera om. Man skulle ha haft ett jobb så jag kunnat köpa leksaker, böcker och kläder. Det hade varit perfekt. Och ha råd att tanka bilen, prio 1!

Fröken Duktig har synts till idag och ryktet gör gällande att hon inte är helt borta än heller!

Röjt på vindsförrådet.
En av alla de saker jag snabbast går i taket för är sambons oförmåga att ställa saker på rätt ställe på en gång. Åh titta, en tom kartong, den slänger vi in i vindsförrådet längst fram så ingen kommer in och åt de saker som är längst in. Mutter mutter.

Skräpet slängt, resväskorna ilastade i bilen och ska vidarebefodras hem till sina rättmätiga ägare, sambons föräldrar. Det ska bli sambons uppdrag när han kommer hem ikväll.

Belönar mig själv med en rulltårtebit (okej det är typ tredje för idag...) och tänker att jag skulle kunna få spela lite WoW nu. Eller så sorterar jag i skafferiet där sambon också farit fram och totalt sabbat ordningen!

Aggressiv

Den föräldrer som anser att det är helt och hållet okej och accepterat att medans man gungar sitt barn på gungbrädan samtidigt fimpa sin cigarett i samma sandlådan som barnet befinner sig i borde släpas ut i gränden och skjutas. Med en Uzi.

Vad fan är det för fel på dig. Du står i en sandlåda. Du gungar ditt barn. Du släpper din cigarett, stampar på den och ser till att den ligger säkert nere i sanden. Den sand som DITT BARN kommer befinna sig i om några få minuter när det har tröttnat på gungbrädan. Vad fan är det för fel på dig.

Ångest2

I fredags gjorde jag något jag inte helt har bestämt mig för om jag ångrar eller inte.

Jag kunde närsomhelst ha stoppat det som pågick men jag valde att bara flyta med. Varför gjorde jag så, var det bara för att få ännu en fjäder i hatten?
Orsakade min obeslutsamhet faktiskt att jag gjorde något mitt förnuft nog sade åt mig att inte göra?

Är det egentligen vettigt att ångra något man redan gjort när det ändå inte hade större konsekvenser än en fjäder i hatten? Jag menar, Truman borde ångra sin order men det jag gjorde saknar liksom betydelse av samma dignitet.

Jag anser nog, trots allt, att jag är en ganska förnuftig människa (skrik gärna till om ni anser motsatsen, det ska bli sååå kul att testa mitt nyslipade svärd) och borde därför inse att gör jag något jag inte vill så kommer jag stoppa det. Men hur vet jag när jag verkligen inte vill något? Eller är det en irrelevant fråga då jag känner mig själv och inser att jag skulle bli galen om någon försökte tvinga mig till aktioner jag ogillar? Men tänk om, hemska tanke, jag är så rädd för vad en ändrad vilja skulle leda till att jag tvingar mig själv att inte tänka i de banorna. Bäst att inte ändra sig, vem vet vad som händer då?

Rädsla och oförmåga att besluta mig är mina två största akilleshälar.

Det enda logiska och förnuftiga i det här läget är att inse att man för det mesta bara ångrar det man inte gjort, dra lärdom av det som hände i fredags, njut av det som var skoj och gå vidare.


Ångest

För flera veckor sen, ja säkert månader sen, var jag nere i tvättstugan för att hänga tvätten på tork. Då våran hyresvärd använder sig av överlappande tidsbokningar i tvättstugan var hyresgästen som hade bokat tid före mig också där inne för att hämta sin torkade tvätt alldeles innan jag hänger upp min blöta tvätt.

Den äldre mannen har uppenbarligen synfel då han har både solglasögon och vit käpp. Jag har även sett honom ute med sin ledhund. Som en glad överraskning inleder han en konversation med mig, vilket är en bedrift då vissa inte ens hälsar i tvättstugan. Så vi pratar ett tag om var vi bor och hur vi trivs osv, liksom, småsnack.

Under hela tiden anstränger jag mig för att tala tydligt och med en aningens högre volym än vad jag i vanliga fall mumlar med. Det här gör inte jag för att jag tror att han är både blind och döv, inte heller för att jag tror han är mindre bemedlad i skallen pga ett synfel. Nej det är så här jag är uppfostrad. Min mamma tillhör den lite äldre generationen och när vänner och släktingar hälsade på när jag var liten var det redan vanligt att dom hade lite nedsatt hörsel eller helt enkelt inte hängde med på den speed man som tonåring kan komma upp i. Ser jag en äldre person kommer jag automatiskt lägga om min röst. Det ligger nästintill i generna. Jag vet det, men den äldre mannen som hade tvättstugan före mig vet inte det och det har grämt mig något otroligt under en lång tid nu att han kanske trodde att jag behandlade honom som dum i huvudet. Jag är inte en av de ignoranta människorna, snälla jag vara bara extremt artig och vänlig, det är sån jag är, förlååååt mig!

Sen kan det ju iofs vara så att han faktiskt uppskattade min volym och tydlighet men det vore ju inte lika ångestframkallande att tänka på...

Hot

Den som bestämde att tv-kanalerna får höja volymen med 100% under reklamen borde släpas ut i gränden och skjutas...

Efterrätt

Hembakad rulltårta med hemmagjord äppelmos, serverad med vispad grädde och en stor kopp ingefärs- och citron te.

Nooo!

Men faaan!
Rulltårta SKA INTE vara inne länge alls, man ska speciellt inte missa när äggklockan ringer och gå för att hämta ut rulltårtan några minuter senare!
Typiskt, slängde den svartbrända rulltårtan i soporna och skickde iväg sambon på äggjakt.

Kaka i ugn

Varje dag imponeras jag över min egen karaktär och självdisciplin.
Igår Bestämde jag mig för att inte äta något mer fikabröd överhuvudtaget.
Idag har jag just ställt in rulltårtan i ugnen och planerar att göra en långpanna med chokladrutor imorgon (ni vet med glasyr och cocosflingor).
Applåder till mig!

Men åhh....

Vad f-n är det för skit dom har gjort med min översiktsbild på blogg.se?
Förrut såg jag alla min inlägg och alla kommentarer i samma lista, vilket visserligen kan bli rörigt om man har en stor blogg med mängder med kommentarer men för mig funkade det finfint.
Deras lösning att bara visa nytillkomna objekt gör att jag har noll koll på när jag postade senast och när ni postade kommentarer eftersom jag är för lat för att gå till Arkiv och det dessutom inte finns ett läge där jag kan se inlägg och kommentarer om vart annat. Nej jag är inte alls nöjd med det nuvarande systemet, skäms blogg.se!

Bubble wrap!

Träningsvärk i tummarna men nu är all bubbelplast smälld! Framgång!
Pop!

Bekräftelsejunkie

Visningsbilden jag använder på msn kan lätt vara det bästa jag någonsin gjort för att få en stadig ström av komplimanger.
Vanligaste är "Shit, vilka fina...eh...ögon!"

Yum yum details!

Gummidoften sprider sig i lägenheten medans sambon pysslar med sin senaste fetisch...

Nej okej såna smaskiga detaljer bjuder inte ens jag på. Sambon tävlar ju i triathlon och han kom just hem från ett simpass och det är våtdräkten som sprider sin stank när den hänger på tork. Vidrig stank om ni frågar mig även om den nyaste våtdräkten luktar mindre äckligt än den gamla tack å lov!

Elvis

Bara för att illustrera hur en löpande marskatt i brunst skulle se ut om jag vore man:


Gå till Elvis the comic

Tisdag

Just hemkommen från barnmorskan, som jag besökt för att ta cellprov ingen annan anledning!
I väntrummet jag befann mig i innan fanns en hög med tidningar så man skulle ha något att läsa medans man väntade på att få se vilken skräcködla till barnmorska man skulle få. Men som alla vet så är blivande mammor blott och enbart intresserade av att läsa mamma-tidningar, inredningstidningar och skvallertidningar. Bara så att. Liksom. Suck.

Okej det är nog för mycket begärt av vården att tänka outside the box och inse att det finns kvinnor som är intresserade av annat än just de tre områdena. Jag hade varit överlycklig för en National Geographis eller liknande!

Vilken jag till slut läste? Skvallertidningen - för att kunna håna kändisarna som tror att deras kändhet spelar roll.


Något annat jag lärde mig idag är att det finns en utmärkt fysisk anledning till att jag beter mig som en löpande marskatt i brunst för tillfället. Anledningen stavas ä-g-g-l-o-s-s-n-i-n-g. Känns ju skönt att veta att min lömska kropp försöker lura mig, kallhjärtade antibarn människan, till att ha sex i syfte att bli gravid. Men jag vinner - kondom ftw!

När jag sen kommer hem till våran gård finner jag granntjejen ute lekandes med sig själv och hon ber mig gunga henne lite på gugbrädan. Mitt kalla, hårda, antibarn hjärta veknar på stört och jag vickar på den jäkla gungbrädan tills svetten rinner!


Nu, vidare mot sushin jag köpte som tröst efter att ha haft kallt stål uppkört ni-vet-var!


RSS 2.0