Daft Bodies


Så fascinerande. Dom är duktiga. Fina kroppar.

Hammer time


Haha! Det här är ett bus i min smak!

Universum


Jag fick fan gåshud...

I natt jag drömde...

I natt drömde jag att jag var rebell.
Jag har glömt vad jag rebellerade emot eller varför men jag sprang runt på gatorna tillsammans med andra rebeller. Vad drömmen mest handlade om dock var att jag hade en pistol. Minns att jag slogs med en person och han tappade taget om sin pistol och jag var snabbt där, brottade mig fram till den och snappade åt mig den och pressade sedan in den i hans mage och väste fram att jag visst kunde få mig till att avfyra den. Och just då kunde jag ha gjort det, fanns ingen medkänsla eller tvekan om det. Istället var jag berusad av maktkänslan. Så stark var känslan av makt och upphetsning (inte den sexuella sorten) att när jag vaknade började jag genast fundera på om inte pistolskytte vore något för mig. Till och med nu kan jag längta tillbaka till känslan av pistolen i min hand trots att jag har lager med medkänsla, samhällsspärrar, rädsla för lagar och en etik som säger mig att jag nästintill aldrig skulle kunna avfyra den mot en annan levande varelse. Jag undrar om det känns så i verkligheten, för då vill jag känna det på riktigt.
Verkligen berusande.

Okej, bara att erkänna, vem snodde min Ipren??

Försvunnet: En vit tablett av modell Ipren 400mg.
Senast sedd: På en svart tallrik innehållandes leverpastejsmackor.
Vad hände: Satt i godan ro och åt frukost (te med leverpastejsmackor) och väntade på att teet skulle svalna så pass att jag kunde ta en stor klunk att svälja ner Ipren-tabletten med. När jag ätit upp alla smörgåsarna upptäcker jag till min stora förvåning att tabletten är försvunnen! Då jag inte har något som helst minne av att ha svalt tabletten drar jag slutsatsen att någon har stulit den för mig.

Borderline Personlighetsstörning

Enligt Facebook är jag Borderline Personlighetsstörning. Skrämmande hur väl jag kunda få alla "symptom" att passa i på mig.

Centralt för borderlineproblematik är ångest som uppträder i form av emotionell instabilitet, impulsivitet, känslomässig sårbarhet, "svartvitt" tänkande, identitetsproblem, separationsångest och klängighet omväxlande med avståndsskapande i viktiga relationer.


RSS 2.0