Motto

UnderbaraClara - det här vill jag leva efter

Da Weekend

Fredag:
Eftersom Clark Kent är en riktig läckerbit i ungt format sitter jag som klistrad varje fredag kväll kl. 21.00 då sexan sänder senaste säsongen (dvs s8). Dom gånger jag inte är hemma på fredagar är det stor sorg (och sen går jag till en torrents-sida och hoppas ingen ser - lägg märke till att avsnittet redan gått på tv - hade jag haft en video hade ingen brytt sig). Sambon var ute och orienterade på torsdagen men istället för att hitta kontroller kom han hem med en mängd kantareller, starkt gula och alldeles underbara! Stekte dom med grädde, salt och svartpeppar till middag (okej med lite potatis och nötstek också) och drack sedan den underbara Lorangan (it is Da Shit) till.
Lördagen:
Testade något helt nytt. Körde go-kart på riktigt (alltså inte Mariokart) riktigt! Det var inte baby mario som slängde och hängde i kurvorna - det var jag! Jag önskar jag kunde säga att det var askul och jag vann stort men jag får nöja mig med att säga att det var helkul och jag fick så jävla mycket stryk att det inte är sant (varvad....). Det är iaf något jag kan tänka mig att göra igen, helt klart!a
Fredag:
Eftersom Clark Kent är en riktig läckerbit i ungt format sitter jag som klistrad varje fredag kväll kl. 21.00 då sexan sänder senaste säsongen (dvs s8). Dom gånger jag inte är hemma på fredagar är det stor sorg (och sen går jag till en torrents-sida och hoppas ingen ser - lägg märke till att avsnittet redan gått på tv - hade jag haft en video hade ingen brytt sig). Sambon var ute och orienterade på torsdagen men istället för att hitta kontroller kom han hem med en mängd kantareller, starkt gula och alldeles underbara! Stekte dom med grädde, salt och svartpeppar till middag (okej det fanns lite potatis och nötstek också) och drack sedan den underbara Lorangan (it is Da Shit) till. Fredagen någorlunda spenderad.

Lördag:
Testade något helt nytt. Körde gokart på riktigt (alltså inte Mariokart) riktigt! Det var inte baby mario eller wario som slängde och hängde i kurvorna - det var jag! Jag önskar jag kunde säga att det var askul och jag vann stort men jag får nöja mig med att säga att det var helkul och jag fick så jävla mycket stryk att det inte är sant (varvad....). Det är iaf något jag kan tänka mig att göra igen, helt klart! Nu efteråt inser jag att min högerarm också är helt förkrossad då jag knappt kan räta ut den, det är massa muskler som krävs vid gokart-körning - muskler jag tydligen lider brist på!
Efter gokarten spenderade jag och sambon en halvtimme-timme inne på CityGross görandes det vi alltid gör när vi handlar ihop utan tydliga mål - grälar, gnäller och surar. Underbart! Typ...
Slänger i oss maten när vi har grälat färdigt och drar vidare mot samma kompisar som krossat oss i gokart och intar där ost, choklad och rött vin som faktiskt är gott! Otroligt jävla starkt (som det alltid blir när man gör det själv) men gott nog att dricka. Jag passar på att dricka två glas eftersom jag är en snål jävel som inte har råd att dricka på krogen. Vi slinker in på Harrys där det både finns dansgolv och jämnåriga (plus några äldreåriga) men får snart se en i sällskapet bli utslängd för att vakterna anser att han är för full. Underbart, jättesmidigt, verkligen smart av dig att bli aspackad och utslängd före klockan 11! Hamnar till sist på stans "nattklubb" (om man med nattklubb menar tråkiga lokaler, urusel DJ och mestadels 17-åringar). Där gör vi ett tappert försök att dansa hela natten (älskar mina nya kompisar, dom vill dansa!) men musiken är nån jäkla technotrancejämntdunkwhatever som är urtråkigt att dansa till. Kommer hem vid 2, glad, kåt, småberusad, bula i pannan (jaa....ops). Somnar vid 3 - lördagen väl spenderad.

Söndag (nörd-varning):
Vaknar vid 12, äter frukost vid halv 2, spelar WoW resten av dagen och nästan hela natten. Misslyckas kapitalt med att vara helare. Misslyckas kapitalt med att spela warlock. Misslyckas med att ta ner Thorim hard mode men viss progress har uppnåtts. Fortfarande dör vi vid 50isch% men vi blir stabilare och stabilare. Har roligt ungefär halva dagen. Somnar vid 5. Söndagen väl spenderad.

Idag:
Går upp halv 11, ser på Xena, öppnar dörren för ett snyggt bud i trasiga (stort jävla hål i grenen) mjukisbyxor och fett, trassligt hår, börjar blogga, inser att jag glömt frukosten (igen!), bloggar om det, börjar spela WoW, skippar frukosten och går direkt på lunchen.


Jag bara ...

Jag bara älskar att öppna dörren i trasiga mjukisbyxor och fett, trassligt hår när det står ett snyggt bud utanför...

Men jag har fått en ny leksak på garantin!


/cheer

Undrens tid är inte förbi!

Hittade just Loranga 1liters petflaska på Hemköp! Woop woop!

Vad är det med det undrar ni då?

Förutom att det innehåller en stor portion nostalgi för mig så är det även den enda goda apelsinläsken på marknaden.

Garfunkel and Oates singing "Self Esteem" live


Oh shit!

Is your cat plotting to kill you?

Polis, polis potatisgris

Just som jag hade tänkt sätta igång min rush på träningsrundan ser jag i ögonvrån hur polisbilen kommer uppsmygande bakom mig. Ganska kvickt avskrev jag planerna på att börja tokspringa när polisen ser på.

The pain from hell

Imorse vid 4 väcktes jag långsamt till liv av en molande, fruktansvärd smärta i magtrakten. Tack vare att den var så molande så tog det mig ett tag att vakna helt och inse att det var mensvärken från helvetet som återvänt punktlig som alltid.
Låg och kved ett tag medans jag funderade på mina alternativ. Till slut vaknade jag till så mycket att jag insåg att jag bara hade ett alternativ. Mot ipren! Släpade mig upp ur sängen, svalde en ipren och tog tidningen med mig till sängen. Efter en halvtimme av kvidande, värk och hopplöshet insåg jag att en ipren inte räcker. 20 minuter senare lyckades jag somna efter att ha svalt en till. Två ipren människor innan den förbannade värken släppte så pass att jag lyckades somna!
Vid 9 vaknade jag och låg och njöt av att slippa värken och kunna sova i lugn och ro. 

Gåta!

Vilken är den snabbaste vägen till en mans hjärta?

Saab

Som ni har väntat och väntat! Men äntligen är den här! The one, the only the Saab!

Beskåda senaste tillskottet i vuxenpoäng, bakom huven ser ni dessutom carporten som ökar på dessa vuxenpoäng!

Just som...

...jag trodde att någon utfört lite gammal hederlig exorcism på våran gård och fördrivit de monster som plågat oss under hela våren så hörde jag återigen de plågade och högljudda vrålen. Och det var inte förräns jag hörde att skriket och skränandet återigen var här som jag insåg att dom varit frånvarande hela sommaren. Det är som det gamla ordspråket; Man saknar inte kon förrän båset är tomt.

Fast i det här fallet är det mer: Man saknar inte tystnaden förräns gården fylls av illbattingars skrik och skrän.

Twitter

Jag försöker skapa ett twitter-konto, någon har redan snott crazy cat lady. Sorg.

Nej men [censur] vad svårt det ska vara att hitta på ett namn.

Dear Diary

Idag har jag ätit musslor. Det var gott. Så länge jag koncentrerade mig hårt på att tänka på något helt annat än exakt vad det var jag stoppade i munnen.

!

Åh va fan, det kan vara värt lite väntetid att få en Nano med text på!

Men ska den vara svart, lila eller röd. Hum hum, sådana svåra problem det är!

Ipod Nano - Med eller utan gravering

Jag har redan snott ett citat från deras galleri så jag vet vad det ska stå på graveringen, men köper jag den från Apple Store är det okänd leveranstid, även om den packas inom 24 timmer, men ungefär samma pris som om jag köper i affär fast då blir det utan gravering. Köper jag på andra internetbutiker är det 200:- mindre men även då utan gravering. Om Expert har billigt butikspris kan jag köpa den imorgon redan, och det var ju ikväll mitt tungsinne kunde botas med lite shopping så det skulle passa mitt icke-tålmodiga humör.


Ipod Nano

Börjar bli grymt sugen på en Ipod Nano och antagligen en lila. Kommer köpa från butik i Sverige men om pengar vore en mindre issue för mig skulle jag lätt ha införskaffat genom Apple.com. Kolla in bilden, gratis gravering på din Ipod! 

Miniuppdatering

Träningsvärken från torsdagens Body Pump sitter i än även om det lättat något. Igår var alla rörelser plågsamma, idag gör det mest ont när jag spänner musklerna. Orkade till och med ut på en promenad med jogginslag nyss. Det var fint och nu kan jag låtsas att jag har varit nyttig idag också även om det kanske gick i långsammaste laget för att anses vara träning. 

Skräcken från den senaste Stephen King boken jag läste sitter också i än, lyckades somna igår med bara fönsterlampan tänd men sov lite oroligt och när jag vaknade till vid 4 förstod jag inte hur jag skulle våga somna igen. Tydligen somnade jag gott för vid åtta-tiden vaknade jag av att katterna i farten och hade sönder möbler igen...
Ikväll vill jag se på The Village men eftersom jag är ensam hemma i natt igen tänker jag att det kanske inte är den bästa av mina idéer.

Halsontet från gårdagens badsession sitter i. Spenderade dagen med mina tre äldsta syskonbarn, äventyrsminigolf (Vem som vann? Jag förstås, stort!) och bad. Jag hade riktigt trevligt och jag tror dom hade det också. Bjöd på god(are) mat (än deras mammas) gjorde jag också, även om köttärssåsen blev i starkaste laget så tog dom om flera gånger. Var så härligt att få bada med några som inte hackar tänder och får blå läppar efter att ha slängt ett ögonkast på sjön. Dvs, det är vad sambon gör när han ska bada. Fryslort är vad han är! Men syskonbarnen är lika tåliga som jag och vi var under och över och brottades och simmade och hoppade. Skitskoj!

Idag är planen att köpa present till ett av tidigare nämnda syskonbarn, shit vad dom fyller år ofta när man har 5 syskonbarn! Sen får vi se vad som inträffar. Kanske återupptar jag mitt WoW-beroende som varit vilande nu i 1½ vecka.

Kittehs!

Det kan tänkas att jag har postat det här förrut men stå ut bara:

Och så originalet


Oh oh!


Literal Versions


Inspirerad av Ironien bestämde jag mig för att dela med mig av lite andra videos av samma stil!


Bröllopsmarch

Är det för mycket begärt att mina vänners bröllop ser ut mer som det här:


än som den högkristna, traditionella ceremonin som det alltid blir.

dessa förbålda rubriker...

Jag inser att jag är riktigt usel på att följa upp mina tidigare inlägg. T.ex. bröllopet&möhippan, bilbilden jag utlovat, recension av helgen och huruvida det var ett fittvandrarhem eller inte. Och det är bara inläggen på första sidan jag glömt (läs inte orkat skriva). Men misströsta icke! Dagens mission är (förutom att handla och tillaga flygande jakob) att fylla på i bloggen med fler menlösa inlägg! Yay /cheer på det! Misströsta...

Root Bridges

Alvernas framsjunga städer ur träd i fantasyböcker är inte långt bort! Eragon here I come!

http://rootbridges.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

Framme!

Sitter i en 12 kvadratmeter, av desinfektionsmedel stinkade, bastu. Aldrig varit med om ett varmare rum. Två pers kommer värma upp det här overkligt snabbt. Jag sitter med svettdroppar längs ryggen, sambons hud var sval. Jag tror jag hatar honom lite.

Området är översållat med hunder, antar att det är nått jippo på gång. Verkar så pass mysigt att jag blir lite sugen med egen hund. Men nej.

Började dagen med en punka som vi inte upptäckte själv, om en inte en vänlig själ pekat ut det åt oss hade vi åkt iväg och bara muttrat lite över att bilen drog så mycket till höger. Suck, bilanafalbeter här!

Imorgon drar tävlingen igång, planerar att vara borta länge från rummet, bara tillbaka för att sova. Sen ska man slåss med elva andra rum för att få tillgång till toa och dusch. Blesch.

Röv

Imorgon åker vi till Göteborg för triathlontävling.
Jag ser inte fram emot det.
Jävla fittvandrarhem som vi ska bo på. Jag HATAR vandrarhem. Förbannande jävla skitsemester. Fan fan fan.

Sommarens meme

Tre namn du lystrar till:
1. Mia
2. Yazzer
3. Härskarinna av Sexuella Böjelser (okej det är bara en kompis som kallar mig det men jag är omåttligt stolt)

 Tre smeknamn du haft online: 
1. LoverPrinsessan 
2. AngelwithDevilstail
3. Hemligstämplat

Tre saker du har på dig just nu: 
1. Svart kjol ala zigerstuk
2. Svart keps ala cool kille
3. Svart läderarmband ala cool kille

Tre av dina favoritband/artister: 
 1. Musik?
2. Artist?
3. Band?

Tre yrken du kan tänka dig: 
1. Multimiljadär
2. Trisslotto-vinnare
3. Snuskigt rik av snuskiga orsaker

Tre platser du vill resa till:
1. Skottland
2. Wales
3. Irland

 Tre saker som gör dig till en stereotypisk kille: 
1. Jag rapar och fiser
2. Min svett luktar illa
3. Jag ditchar tjejtidningarna och dregglar över datortidningarna

Tre saker som gör dig till en typisk tjej: 
1. Jag gråter lätt. Superlätt
2. Jag rakar benen
3. Jag utnyttjar skamlöst mina, av naturen givna, tillgångar

 Tre kändisförälskelser: 
1. David Tennant 
2. Johnny Depp 
3. Evil Clark Kent från Smallville

Tre saker som skrämmer dig: 
1. Att mina tänder ska gå sönder
2. Att de jag bryr mig om ska dö. 
3. Människor

Tre saker du vill ha i ett förhållande (kärlek är givet): 
1. Samma typ av humor
2. Utmärkt sex
3. Cuddling

Tre fysiska attribut som tilltalar dig hos det motsatta könet: 
1. Käkben man kan slå ihjäl blåvalar med
2. Händer som kan strypa nämnd blåval
3. Rygg att bygga Eiffeltorn på

 Tre av dina favorithobbys: 
1. WoW
2. Porrsurfa
3. Läsa

RSS 2.0