Dieter

Åh underbart, underbart UnderbaraClara!

UnderbaraClara SlimFit 30 Day Diet

Dag 1 Köp en flygresa till New Delhi, Indien.

Dag 2 Kliv av planet och växla direkt in dina slantar till rupees. Använd båda händerna för att noggrant räkna de flottiga sedlarna och skitiga mynten. För därefter in valfritt finger i munnen för att peta bort skräp mellan kindtänderna.

 Uppsök därpå en restaurang av den sämre sorten. Besök först toaletten  ( hålet i golvet) för att lätta på din tröga flygplansmage. Tvätta dig därefter i stjärten med vänster hand då Indien inte erbjuder toapapper. Leta förgäves efter tvål och handduk, misslyckas i ditt uppsåt och torka handen torr på dina byxor istället.

Gå ut i restaurangen och beställ valfri maträtt.  Ät den med högerhandens fingrar, som seden bjuder. Glöm då och då av dig och stoppa bajshanden i maten istället . När födan är uppäten besöker du återigen toaletten. Drick stora klunkar vatten direkt ur kranen .

Dag 3 Nu kommer magen kännas  lite skvalpig och orolig. Gå ut och beställ en nudelsoppa, kokt på kranvatten i tre minuter, på närmaste restaurang. Ät upp och skynda därefter hem och sätt dig på huk över toaletthålet och invänta resultat.

Dag 4 Nu börjar dieten verka.  Inta hukande position över hålet i golvet. Här är det viktigt att vara snabb i vändningarna då det tenderar att spruta ur flera olika kroppsöppningar samtidigt.

Dag 5 - 25 Spenderar du på toaletten sysselsatt med samma övningar som står beskrivna för Dag 4.  Föda; kranvatten och ris. Obs! Om avföringen börjar ta fast form ökar du kranvattendoseringen och kan ev. duscha med öppen mun. När du vill förfriska dig  beställer du limejuice. Den bränner till härligt i den tomma magen och kommer efter regelbundet nyttjande snabbt leda till magkatarr och målvikt.

Dag 25- 29 Om du fortfarande har avföring kommer du till din förvåning  märka att den nu är svart. Det är ingenting konstigt utan betyder bara att du bajsar blod. Nu är du, förutom snygg, förmodligen drabbad av en släng blödande magsår.  Se tiden an och kurera dig med syrlig limejuice och den ljumma ljusbruna Slush som toalettkranen erbjuder.   Förmår du fortfarande äta ris rasslar den numera osmält rakt igenom tarmen.

Dag 30 -  Res hem. Ställ dig på vågen om du klara att vara i upprätt läge utan att svimma.  Du kommer nu märka att det dröjer åtminstonde 2-3 månader innan du ens får tillstymmelse till aptit. Magen kommer troligtvis fortsätta blöda och om du har haft turen att drabbas av parasiter finns det goda möjligheter att viktnedgången blir permanent.


Kommentarer
Postat av: Shva

Oh, en Aftonbladet-artikel! ♥

2009-01-13 @ 13:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0