Tack Heinz

Tack för att ni har gjort världens mest katastrofala flaska. Den är så totalt värdelös att den inte ens förtjänar att slängas i plaståtervinningen. Till på råga på allt har ni gjort den ekologisk så alla fulmoderatkapitalistblåidioter verkligen ska få vatten på sin kvarn att ekologiskt bara är vänsterflum. Tack.
Och tamefan om ni inte har en värdelös hemsida också... Eller är det bara för mig som flash-spelare vägrar funka. Suck.
Tacka Google för en användbar bild:


Tanken var ju god men praktiken funkar inte. Tanken är att det ska låta bli att droppa ketchup överallt (bra). Praktiken är att istället så får man aldrig ut någon ketchup (dåligt) tills man har klämt och tryckt ett längre tag och då plötsligt kommer det en stor klick (uruselt!) och hade man då tänkt att ha på sin korv i bröd har man nu ketchup över hela handen (GAH!).

Kommentarer
Postat av: Klumpesnusk

Instämmer. Jag köpte den där en gång, och flaskan är helt värdelös. I mitt fall blev det dock annorlunda - så fort man öppnade flaskan vällde det ut ketchup. Effekten var ungefär som att borra hål i botten på en vanlig ketchupflaska.



Idiotisk hemsida också, när ska företag sluta med hemsidor enbart i Flash? Stendumt.

2009-02-03 @ 14:52:41
URL: http://www.klumpesnusk.se
Postat av: korven

Jag har också tänkt på det där. Hur jobbigt är det att ta en vanlig flaska och ställa uppochned? Eller fixa ett bättre hål. BAH.



Ja han är het. Klart det finns en best inom oss alla, men bara vissa vågar släppa ut den :)

2009-02-03 @ 16:22:34
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0